top of page
Caro.jpg
Loes & Caro 1_edited.jpg
Loes.jpg

Mijn naam is Caro, ik ben getrouwd met Wouter. Wij zijn de ouders van Fons. 
Samen met onze 3 katten, Jengel AKA Ouwe Poes, Pussy en Puck wonen wij net in een nieuw huis. Zij zijn altijd in de buurt wanneer ik bezig ben met een creatief project. 
Naast haken en breien hou ik van tekenen, journaling en spulletjes van de kringloop hergebruiken en opknappen. 

Het liefst begeef ik mij in een berg van bolletjes wol. Je komt mij zelden tegen zonder een bolletje wol in mijn tas. Het gaat overal mee naar toe! 

Naast het maken van de Fonseltjes werk ik als ambulant begeleider bij een ontzettend leuke organisatie. Hier krijg ik de gelegenheid om mijn creativiteit in te zetten op de werkplaats. 

En dit zijn wij!

We hebben elkaar in 2011 leren kennen op een buitenschoolse opvang in Utrecht. Daar hebben we ruim 6 jaar samen mogen werken en in die periode ontdekt dat we best veel raakvlakken hadden.

Naast een gemeenschappelijke passie voor kinderen, haken en spelletjes, bleek dat we ook graag een vrijdagmiddagborrel organiseerden. 

Een vriendschap ontstond, welke nadat we niet meer samenwerkten, steeds intensiever werd.

Ondanks dat we niet bij elkaar in de buurt wonen, proberen we elkaar regelmatig te zien.

De zwangerschap, geboorte en het overlijden van Fons heeft onze band nog sterker gemaakt.

Ik ben Loes en woon samen met Boudewijn en onze kat Ollie in Utrecht. 

Ik werk als zelfstandig ondernemer in de kinderopvang, als adviseur voor organisaties op gebied van kind- en personeelsplanning.

Daarnaast hou ik ervan om creatief bezig te zijn door te haken en het bijhouden van een journal en invulboeken. Ook behoren wegkruipen in een fijn, spannend boek of tijdschrift, bingewatchen en spelletjes spelen tot mijn meest favoriete ontspanningsmomenten.

Sinds Caro me gevraagd heeft te helpen met Fonseltjes gaat een groot deel van mijn vrije tijd, met ontzettend veel liefde, naar dit mooie doel!

PLuizenbos_blauw_edited_edited.png

Over ons

Caro Abelmann

Wij

Loes Janssens

Fonseltje_alleen_edited.png
bottom of page